Sekkepipe


MC i Ulvik
mai 16, 2010, 2:00 pm
Filed under: Sånn gikk det | Stikkord: , , , , , , , , ,

Lørdag var seriøst vellykket. Chris (mannen) ble ringt opp om et MC-treff i Ulvik, Hardanger. Her skulle det være motorsykkelentusiaster fra både her og der, og det skulle også komme en gruppe over fra Skottland. De ville derfor gjøre litt stas rundt besøket, og leie inn sekkepipemusikk.

Etter den tre timer lange kjøreturen kom vi frem til Ulvik Fjord Hotel & Pensjonat, og ble svært godt mottatt med hytter og middag, og mange vennlige ansikter. Vi marsjerte spillende i uniform fra Pensjonatet, og ned til «Den grøne Café«, 500 meter borte. Dette var et langt stint, i regn. Det skulle i teorien vært vanskelig, men det var, må jeg si det selv, svært vellykket! Etter noen øl fortsatte vi med tre sett (á 15-20 min.) i løpet av pubkvelden, før turen gikk videre til et hjemmebryggeri, og ølsmaking sto på menyen, i tillegg til Amazing Grace her, Nystemten der og diverse sekkepipeprøving av MC-mennesker og lokalbefolkning.

Total spilletid regnes til rundt to timer, og pipene var fremdeles good to go, veldig lite påvirket av pøsende regn og temperaturforskjeller, noe som selvsagt var en stor lettelse. Jeg håper på å få tak i noen bilder å legge ut.

Ellers vil jeg anbefale Ulvik Pensjonat på det varmeste, da det ikke var annet enn vennlighet og god sevice å finne. 🙂

God 17. mai til alle, Bergen Pipe Band er å finne i Bergen fra kvart på syv i morgen tidlig (på Skansen), vi marsjerer med Det Glade Bergen i hovedprosesjonen. Si hei! 🙂

Reklamer

1 kommentar so far
Legg igjen en kommentar

Et fantastisk høyt aktivitetsnivå på dere 😀 Håper morgendagen blir flott! Det fortjener dere!!

Kommentar av frubjoerk
Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s%d bloggere like this: