Sekkepipe


Om meg

Kort versjon: Jeg heter Marie, og jeg spiller sekkepipe.

Lang versjon: Jeg heter Marie Birketvedt og kommer fra Bergen. Jeg spiller sekkepipe med verdens herligste sekkepipe- og trommegjeng i Bergen Pipe Band, et band med 15-16 medlemmer; noen skotter, mange nordmenn, alle supre mennesker. Jeg begynte å spille i 2006, da jeg var utvekslingselev på Orknøyene. Hva gjør man når man tilbringer et helt år i sekkepipens hjemland? Gikk til lære hos Arne Flett – en sekkepipespiller av eksellent kvalitet, og tenkte å starte band da jeg kom tilbake til Norge. Noen hadde alt kommet på idéen, og det var heldigvis en skotte som faktisk kunne spille. Han er nå min kommende ektemann, og vi kommer til å ha et heidundrandes sekkepipebryllup sommer 2010. Håper å kunne opplyse massene gjennom denne bloggen, hvordan er det egentlig å være «hun derre som spiller sekkepipe, vettu», og bloggen kommer til å handle om lite annet.

Er du interessert i andre aspekter av en ekte sekkepipespiller, kan du besøke den andre bloggen min, Fru Jones Pole Dancing.

Ta også kontakt om du lurer på noe, eller om du har lyst til å begynne å spille, så kan jeg peke deg i riktig retning! Har noenlunde kontroll over sekkepipetilbudene i dette landet. 😉

skilpadden@hotmail.com

Reklamer%d bloggere like this: