Sekkepipe


Fortsettelse
mars 11, 2012, 2:14 pm
Filed under: Uncategorized | Emner: , , , , , , , , ,

Her har det vært stille en stund. Etter at min mor – bandmedlem og venn – gikk bort i slutten av november, har det vært vanskelig å fokusere på annet enn å prøve å komme seg videre på en eller annen måte. Vi i familien har klart å forbli aktive i bandet, som har hjulpet oss ut av huset, og inn i sosiale sammenhenger. Øvinger er likevel ikke det samme som før, uten mammas latter og chantertoner fra rommet ved siden av, og den mest trofaste publikumer/fotograf/fan er alltid dypt savnet.

I kveld spiller bandet atter en gang på BRANNfest. Vi kommer til å lokke publikum ved å marsjere fra Fisketorget opp til Ole Bulls scene, og spille noen låter utenfor inngangen. På scenen blir det fremført et samarbeid mellom bandet og Fred Ove Reksten og banjo-Alex, av den nydeligste irske låten «Raglan Road»/»Dawning of the Day». Dette blir spennende, da vi ikke har spilt sammen med gitar, banjo og vokal før.

Vi har i løpet av de siste månedene spilt ved en rekke mindre og private arrangementer, som selvsagt hjelper til med å holde oss på topp til enhver tid. Vi håper i midlertid at de neste ukene vil gi oss et ekstra boost, mer om dette i neste post**. Vi har med andre ord mye på plakaten denne våren, og det er spennende saker!

Vi tror at 2012 blir et særlig vellykket og musikkfylt år for The Bergen Pipe Band, og håper å bringe musikk og glede til så mange som mulig.

 

**For hint, trykk deg inn på denne nettsiden.


2 kommentarer so far
Legg igjen en kommentar

Takk for en hyggelig kveld på Ole Bull for Brann.
Mvh.Fred Ove

Kommentar av Fred Ove Reksten

Bandet hadde det veldig morsomt! Nå ser vi frem til mye spilling de neste to helgene. 🙂

Kommentar av Fru Jones




Legg igjen en kommentar